4

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE
I HUSET

11

ER 1 OG 1 I SAMARBEJDE

3

GRUNDIDÉER

100

% POTENTIALE

Samarbejde

V tror på, at vi er stærkest sammen. Det er vores grundfilosofi, at vi når længere og kan give større værdi, når vi arbejder sammen i strategiske alliancer, der synergetisk interagerer med hinanden. Det er en vigtig pointe, at vores partnere ser sig selv som en virksomhed, der er parat til forandringer og nye relationer i et sundt og innovativ miljø. Og som tror på, at fremtidens virksomhed skabes i dag gennem bæredygtigt lederskab. Dette partnerskab handler om at give og modtage for at nå længere.

Vi lever og ånder for synkronisitet, og vi tror på sammenhæng.
Vi tror på, at vi er vores egen bedste kritiker, men for at være selvbevidste er det uvurderligt at have tætte partnere, som lige kan pudse os af i kanten – og dermed opnå gensidig gevinst. Læs mere om Designmejeriet, vores værdier og integritetspolitik. Vi byder dig/jer indenfor til. Der er altid en god kop kaffe på kanden. Vel mødt.

Designmejeriet faste samarbejdspartnere

Hygge.dk – livsstilsbutik

Hygge.dk er mere end en livsstilsbutik. Hygge.dk er en måde at tænke på, leve på, være sammen på og en måde at handle på.
Her kan du berige dig med ’lige det, der gør forskellen’.

Med hygge.dk ønsker vi at røre jeres sjæl og være med til at skabe kærlighed og relationer mellem jer og varerne.
Produkterne er nøje udvalgte med et bevidst valg om at sætte økologi og bæredygtighed højt.

At sætte hygge.dk i spil forpligter. Vi tilstræber at gøre det med en følelse af lykke, nærvær og nydelse!
Og håber, du vil bidrage med inspiration, ønsker og stjernestunder.

Vi er så glade for at byde dig velkommen til vores univers at hyggelige livsstilsprodukter til dig og dit hjem og dem, du holder af.

Ex3

ex3 er et konsulentnetværk, som er funderet på en grundfilosofi, om at vi i fællesskab når længere og kan give større værdi, når vi arbejder i strategiske alliancer. Parterne har alle en passion for at arbejde med empowerment, evolution og entrepreneurship i forretnings- og organisationsudvikling.

Vi har missionen om at skabe et fleksibelt udbud af ydelser og events, som kan inspirere og løfte vores kunders forretning og organisation på alle bundlinjer. Vores kerneydelser er at udvikle på forretninger og organisationer med mennesket og miljøet for øje – uden at miste fokus på en øget omsætning.

Vision P Design

VISION:   AT TÆNKE BREDT, VIDT, HØJT OG DYBT
P :   PEOPLE, PLANET, PURPOSE
DESIGN:   AT FORMGIVE OG HANDLE ANSVARLIGT

I vil fluks opdage, at jeres vision holdes højt, bevidst og virkelighedsnær, når I sammen med os finder vejen til næste autentiske og organiske vækst –BÅDE for virksomheden som helhed OG for de personer samt processer, der må til NU.
Sammen må vi absolut stræbe højere om at benytte potentialer og aktivere passionen.

I Vision P design er vi mennesker, som møder mennesker i virksomheder. Det er tid til at designe relationer på alle niveauer.
HR i nutiden er Human Relations. Human to human.

Café Sans – unisans

Oplev ægte og ærligt håndværk, moderne og sunde økologiske retter, der er en fryd for øjet, ganen og maven. Vi lever efter princippet hellere heart made end home made.

Caféen ligger i forlængelse af et åbent køkken og rummer således mange muligheder for kreativitet. Rummet er stort, og her er plads til at lade kreativiteten folde sig ud. Det åbner op for store idéer, og der er plads til forskellighed.

Book os til dit arrangement

Her er mulighed for at afholde events, for eksempel teamcooking, teambuilding, koncerter, foredrag mv. Udover normal cafe-opstilling kan vi sørge for at flytte møblerne til side og arrangere biografopstilling til optræden og konferencer.

Partnerskab er når 1 1 samles i 11.
Mirakler opstår når 1 + 1 giver 3.
At behandle sine partnere ens er at behandle dem forskelligt

Hvorfor partnerskab?

Fordi vi ønsker at arbejde med noget, der i den grad giver mening! Ny tidsalder kalder. Nye samarbejdsformer må bringes til bevidsthed. Som menneskehed skal vi have kontakt til passion, næstekærlighed og bæredygtighed. Hver især at kunne ”være sig, ære sig og bære sig”. Samfundsmæssigt, erhvervsmæssigt og organisatorisk, privat og personligt må vi stå tættere sammen – stå i partnerskaber, så vi når længere hurtigst. Jamen har vi da travlt? 2030 er sat som året, hvor FN landene skal have opnået BETYDLIGE FORANDRINGER på verdensplan. Det gælder også dig og mig. Dem, jer og os!

Designmejeriets grundidé og passion
er bygget op om:

KREATIVITET

Kreativitet er en menneskelig skaberkraft.  At være kreativ er at tænke eller handle på en måde modsat rutiner og vaner. Kreativitet handler om at kunne se nye sammenhænge.

KULTUR

Kultur er noget, vi er og har – og noget, vi “gør noget med” i samskabelse med hinanden. Den viser bagud mod identitet og fremad mod dannelse. Vi former vores liv gennem kulturen.

KOMMUNIKATION

Kommunikation handler om sammenhængs-kraft. At vi modtager – og at vi giver.
I sin grundform er kommunikation at gøre fælles, at dele med nogen, at sætte ord og handling i spil.

Where the attention go – the energy flow!
Flow lever i alle elementer af livet – flere og flere er bevidste om det.
Vi deler vores passion med mange 🙂
– Conny Ericon Andersen 

Bliv partner

For nærmere oplysninger om, hvordan partnerskabet fungerer i praksis
samt nærmere detaljer om, hvorfor et Designmejeri -partnerskab vil være en fordelagtig løsning for dig,
kontakt Conny Ericon Andersen på cea@designmejeriet.dk
eller 4019 1964.