ÅNDEN I PYRENÆERNE​

Foredrag af Betina Wolfgang Rennison

Velkommen til en rejse ind i et på flere måder guddommeligt univers. Rejsens kulisse er det bjergtagne Sydfrankrig. Rejseguiden er Betina Wolfgang Rennison, et forskeruddannet og typisk sekulariseret menneske, der har fået sig en brat åndelig opvågning.

En ganske almindelig familieferie forandredes til en kristen pilgrimsrejse og bød på flere overraskende og bevægende møder med åndelige bevidstheder.

Rejsens første destination er Kathar-landet; hovedsædet for den middelalderlige kristne bevægelse ”Katharerne”. Herefter gøres et stop i Cirque de Gavarnie; et mageløst naturens Colosseum.

Det tredje åndsfyldte sted vi besøger er Lourdes; katolikkernes berømte valfartssted. Og vi afslutter rejsen i Sacré-Coeur kirken i Paris med endnu et bevægende møde.

Det du skal pakke til rejsen er:

  1. Dit åbne sind og hjerte.
  2. Din nysgerrighed overfor muligheden for, at det guddommelige konkret kan åbenbare sig for os.
  3. Lidt engelsk-kundskaber, da nogle af de kanaliserede ord er på dette sprog.

Foredragsrejsen inviterer dig til at læne dig tilbage og nyde de poetiske ord, der strømmer til os fra de åndelige bevidstheder. Det er opløftende budskaber, der alle har noget på hjertet om livet, om lidelse, om guddommelig støtte, om kærlighed og fællesskab.

Sigtet er at bringe stof til eftertanke, vække håb og skabe healing på vej mod en lysere tid.

Velmødt.

Respons fra tilhørere

”Et meget autentisk og modigt foredrag, der åbner perspektivet og bevidstheden til den guddommelige verden. Er du åben og nysgerrig samt i stand til at lytte med hjertet kan du høste meget inspiration af at lytte til Betinas oplevelser med det guddommelige. Betina taler til såvel hjernen som hjertet. Hendes kanaliseringer taler hjertets sprog, så ordene flyder i hjertet og skaber healing og balancering på flere planer. Betina formidler en større guddommelig visdom, og den visdom er meget vigtig, for den skaber håb for menneskeheden.”  (Præst og intensiv sygeplejerske Tine Kristensen, v. foredrag i Grøndalskirken, Vanløse)

“Et spændende foredrag, der inviterer os på både en indre og ydre rejse, hvor verdenshistoriske begivenheder, såsom udryddelsen af Katharerne flettes sammen med Betinas personlige udviklingshistorie. Betina har gjort meget ud af at checke historiske facts og det gjorde foredraget ekstra interessant for mig.”  (Erhvervspsykolog Karen Marie Fiirgaard, v. foredrag i Lysets Hus, Aarhus)

”Betina Rennison fortæller med stor indlevelse og entusiasme, så jeg som tilhører blev revet med ind i hendes rejse gennem tro og tvivl, skepsis og mirakler. Betinas historie står for mig som et smukt eksempel på, hvilke utrolige undere, der faktisk er mulige. Med sin solide jordbundenhed og sit stærke intellekt fremstår Betina som et yderst troværdigt vidne til de rørende oplevelser, hun delagtiggør tilhørerne i.”

Scroll to Top